Product informatie

Omschrijving
Wilt u een extra slaapplek creëren voor 1 van uw kinderen? Dat kan nu eenvoudig. U hebt er zelfs wel eens gedacht zelf een stapelbed in uw caravan te bouwen? Handige klussers hoeven dit nu niet meer zelf te doen. Dit product is daar speciaal voor ontwikkeld. U plaats in slecht enkele simpele stappen een extra bovenbed boven uw zitgroep of vast bed. Tevens is dit universele caravanbed in iedere caravan zeer eenvoudig in te bouwen.

Overdag is het bed binnen 1 minuut weg te kantelen naar het raam, of binnen 2 minuten volledig te demonteren. En tevens binnen 2 minuten weer in gebruik te stellen.

De speciaal ontworpen klikadapter zorgt ervoor dat de trap binnen 10 seconden verwijderd is. Vervolgens kantelt u het bed naar het raam, of u demonteert het volledige bed door de kastadapters ook los te klikken.

Dit caravanbed wordt geleverd inclusief matras, geheel compleet.

Mogelijke caravans
Het UWIS caravanbed past in nagenoeg iedere caravan. Het bed past boven iedere treinzit, dinette of rondzit of vast bed(de montage is niet mogelijk boven een frans bed en alleen boven lengtebedden/enkele bedden wanneer het bed over de breedte van de caravan wordt gemonteerd, dus boven de hoofdeindes van de beide enkele bedden). De bovenkasten van de caravan worden slechts gebruikt om het bed op zijn plaats te houden. Dus aan de bovenkasten komt geen gewicht te hangen. De krachten worden verdeeld over de wand en de vloer. Ook caravans van mindere kwaliteit zijn uitstekend geschikt voor het UWIS caravanbed.

Montage
Montage van het bed is kinderlijk eenvoudig. U hoeft slechts 2 gaatjes te boren in de bodem van de bovenkastjes. Deze gaatjes zijn niet meteen zichtbaar als het bed later weer verwijderd is. Vervolgens monteert u met behulp van een schroefdop de 2 meegeleverde adapters op de plek van de gaatjes. Deze adapters houden het bed op zijn plaats. De achterzijde van het bed steunt tegen de caravanwand door middel van een verstelbare U-buis. Aan de voorzijde steunt het bed op de vloer door middel van de trap. Er wordt uiteraard een duidelijke handleiding meegeleverd met alle afbeeldingen tot in detail.

Afmetingen en draagvermogen
Als het caravanbed eenmaal in gebruik is kan er een kind liggen van maximaal 147cm lang en 50 kg zwaar. Dat is tot ongeveer 12 jaar. De maat van de matras is 147x65cm.

Gewicht en materiaal
Het caravanbed is gemaakt van stevige aluminum buizen. Ultra licht maar toch beresterk. Het doek is gemaakt van zand/beige polyester en het matras is van 5cm dik koudschuim met een katoenen tijk. Alle materialen CE gekeurd. Het totale bed weegt slechts 8 kg.

Dit caravanbed wordt geleverd inclusief matras, geheel compleet.

Per direct leverbaar.

Veiligheid
Het caravanbed is getest en volledig goedgekeurd door de Zwitserse keuringsinstantie SGS en heeft proeven doorstaan met maar liefst 140KG. Kinderen jonger dan 6 jaar zullen altijd alleen onder toezicht van een volwassene zich in een stapelbed mogen begeven.

Ervaringen
We zijn zeer trots dat we overwegend positieve ervaringen ontvangen van onze klanten. We streven altijd naar goede kwaliteit en een zo veilig mogelijk bed die ook zo eenvoudig mogelijk in gebruik is. De volgende ervaringen hebben we onlangs ontvangen:

“Wij zijn heel tevreden over het caravanbed. Was gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik. De kinderen maken ruzie om er in te mogen slapen…”
“Ik ben zeer tevreden over het bed. Het was gemakkelijk te monteren. En is van zeer hoge kwaliteit en stabiel !!”
“De betaling via Paypal verliep soepel en gemakkelijk, de verzending was erg snel. Ik had het bed een paar dagen later en was in staat om het bed te monteren.”
“Ik slaagde erin om het bed alleen (als een vrouw) te monteren en op te zetten. De installatie in de caravan was supergemakkelijk en snel.”
“Het bed was in een mum van tijd klaar en kon in de caravan worden geïnstalleerd.”
“Het is bedoeld voor ons kleinste kind. Hij is nog steeds jonger dan 1 en heeft veel ruimte in bed! Perfect!”
“Ik hou van de ritsen bij de ingang. Ik slaap recht onder hem en kan helpen met in- en uitstappen.”
“Ik vind het stapelbed absoluut geweldig! Het is de perfecte oplossing voor ons, in de caravan is minimaal geschroefd of veranderd (met het oog op wederverkoop) en wanneer ik het bed niet nodig heb, klik ik er gewoon op en laat ik het thuis. Het is stabiel en veerkrachtig, de kinderen zijn er dol op!”

Warning_2016_Hangbed_Uwis

 

 

UA-21988373-2